PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
Torek, 27. 4. 2010, ob 10:00
Mladinske glasbene brigade – Ženski pevski zbor KOMBINAT

Ob dnevu, ko so si pred dvemi leti pot do ušes in odrov pričele utirati svojevrstne vokalistke, zbrane iz vseh mogočih vetrov in vseh možnih miljejev, obarvane in odete v zastavo upora, katerega navdih in moč črpajo širom zemeljske oble, preteklosti in sedanjosti, se na mesto prvega javnega zločina – nastopa, ki se je zgodil 23. maja 2008, vrača Ženski pevski zbor KOMBINAT. Ker bo to poleg praznovanja pbletnice delovanja tudi drugače prav poseben dogodek, katerega bo delček patine dodal praznik, dan boja proti okupatorju, se bodo lahko, kljub temu, da zase pravijo, da niso nostalgične, vendarle z njo soočile in ji dodale ekstra zanosa v boju za prave vrednote. In to takšne, ki ta unikaten KOMBINAT krasijo in naj bi, v pozitivnem medčloveškem duhu, še vedno povezovale ljudi, zveste pravim idejam in so v boju zanje srčni ter pogumni. Ko bomo temu dodali solidarnost, nas bo koncertna pot po kateri in v katero bomo stopili v torek, 27. aprila lahko le še dodatno okrepila v boju za pravo stvar, ki se bo odvijal v Mladinskem centru Menza pri koritu ter prek valov Radia Študent, 89,3 Mhz ali radiostudent.si. V boju za univerzalno moč in sporočilnost glasbe, seveda.

Revolucija na valovih Radia Študent in v Menzi pri Koritu se po prvi uspešni jutranji koncertni seansi z grind-metal ekipo Septic Scum, drugi z eksperimomentalci The Lift ter tretji ediciji, ko je svojo jutranjost na glas postavljal Aleš Hadalin in harmoniko na pomoč Janez Dovč, v četrto oglaša z glasovi Ženskega pevskega zbora KOMBINAT, ki bodo tega dne praznovale bogato drugo obletnico delovanja. In to na kakšen dan, na dan OF. Edinstveno!!!

Še niste seznanjeni z njihovim delom in predanostjo idejam, potlej si lahko kaj več o njih in njih delovanju ogledate na http://kombinatke.blogspot.com/ lahko pa to storite tako, da jih preverite v zivo v MC Menzi pri Koritu in na valovih Radia Študent, 89,3 Mhz in radiostudent.si, 27. aprila ob 10.00 zjutraj!!!

In še besede naše jasnovidke: Maja nas na slavnostni dan 25. maja, ob 10.00 jutranji, pričakujejo ljubljenci Maršala Tita – BULDOGI… Junija, za spodoben zaključek sezone jutranjega programa, pa vas bomo presenetili z 2. jutranjim Afterparty glasbenim festivalom odmerjenim v živo.. a zenkrat še brez detajlov…

Opomba: Prosto povabljeni tudi k poslušanju ostalih AFTERPARTY terminov, ki se neodvisno od dogajanja na Metelkovi, prav tako odvijajo ob torkih dopoldan na Radiu Študent.

Termin za jutranje koncertne preizkušnje raznorodnih glasbenih ustvarjalcev v živo, v MC Menza pri Koritu in na Radiu Študent; 89,3 MHz in radiostudent.si

Vsak zadnji torek v mesecu točno do nadaljnjega ob 10.00 zjutraj !!!!!

Vstop: 1,00 FIRBEC.
Organizacija: Menza pri koritu.

facebooktwitter