PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
Sreda, 21. 5. 2014, ob 19:30
Impro na Metelkovi

IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana v okviru serialke Impro na Metelkovi tokrat vabi na dve predstavi v istem večeru:

19.30:
Produkcija tečajnikov šole gledališke improvizacije

Predstavitev tečajnikov Šole gledališke improvizacije z Vidom Sodnikom.

Šola improvizacije je potekala od oktobra 2013 pod mentorstvom Vida Sodnika, tečajniki pa so opravili dve stopnji šole. Nastopili bodo: Jure Jeglič, Jan Cunja, Lučka Markič, Matic Bitenc, Andraž Purkat, Tina Pance, Rok Štemberger, Eva Pavlič, Klemen Četina, Zala Jesenko, Grega Tavčar, Jure Korošec in Gaber Intihar.

Vstop prost!
Produkcija:
IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu.

21.00:
Trije obrazi

Improvizacijski celovečerec.

V dirki skozi življenje nas družba uči biti lep, prijazen in ustrezen. Ideal popolnosti me prisili, da se večkrat vprašam, kako name gledajo drugi in kaj sem jaz v družbi. V petih družbah imam pet obrazov in vsi obrazi so prav enako jaz. Trije sodelavci me bodo opisali drugače kot trije prijatelji, sosedje, družina. Vse to sem le jaz in jaz sem vse to. Zavedajmo se večplastnosti preproste samokritične osebe v momentu prostora in časa!

Improvizatorji Improvizacijskega gledališča Ljubljana – IGLU Vid Sodnik, Peter Frankl in Juš Milčinski predstavljajo celovečerni improvizacijski format, s katerim so v aprilu gostovali v šestih evropskih državah: Nemčiji, Belgiji, Franciji, na Nizozemskem, na Češkem ter v Avstriji.

Igrajo: Vid Sodnik, Juš Milčinski in Peter Frankl
Glasba: Andraž Gartner

Vstopnina: 4 €.
Produkcija: IGLU – Improvizacijsko gledališče Ljubljana in Menza pri koritu.

facebooktwitter