PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
Petek, 16. 5. 2014, ob 21:30
Jimmy Blackmore & band, Shutdown, Retro Kult, We Just Don’t (Slovenija)

Jimmy Blackmore & band je solo projekt kitarista, ki igra v številnih glasbenih skupinah in projektih. V želji po lastnem projektu si je izposodil odlične glasbenike in prijatelje, s katerimi so odigrali nekaj uspešnih koncertov, na katerih so predstavili tako avtorski material kakor rock klasike vseh časov.

Primorski heavy metal band Shutdown na odru postreže z odlično tehnično izvedbo, spektakularno predstavo in komadi, ki gredo hitro v uho. Leta 2009 so izdali demo album z imenom Neverjetno, kaj se tukaj dogaja, leta 2012 pa prvenec Heavy as Metal & Hot as Hell, ki ga je občinstvo odlično sprejelo. Takrat se njihovo umetniško ustvarjanje ni ustavilo in pred kratkim so naredili nov videospot za komad Too bad.

shutdown

Shutdown na Facebooku.

Člani ljubljanske hard rock peterice Retro Kult so veliki ljubitelji analognega, saj so svoj prvi album Salvatio Analogum posneli na trak, tako kot so to pred desetletji počeli pravi bendi. Izhajajo iz rocka sedemdesetih, iz časa, ko sta bila kitarski riff in ritmična podlaga v polnem razcvetu.

retrokult

Reto Kult na Facebooku.

We Just Don’t so mlada, sveženastala tričlanska rock zasedba, ki igra avtorsko glasbo.

Vstopnina: 3 €.
Organizacija: Menza pri koritu.

facebooktwitter