PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
Petek, 17. 6. 2005, ob 21:00
Tha Flow, Unfinished (Slovenija)

Tha Flow je ustanovil Chris Van Der Merve, ki prihaja iz Južnoafriške republike in je postal nekakšen zaščitni znak skupine. Chrisu glasba že v domačem Capetownu ni bila tuja, saj je muziciral v kar nekaj skupinah. Ob ustanovitvi so Tha Flow delovali kot kvartet, kasneje se jim je pridružila še brass sekcija in DJ. Ob izgubi prvega bobnarja se jim je pridružil Sašo Kotnik, bivši član skupine Elvis Jackson.

Po vseh spremembah skupino torej sestavljajo pevec Chris Van Der Merve, kitarist Andrej Jerman Blažič, basist Blaž Mehkota, saksofonist Tadej Bizjak, Martin Hladnik na trobenti, bobnar Sašo Kotnik in nenazadnje DJ Van Alek. Tha Flow so svoj pečat pustili že na številnih odrih po Sloveniji, trenutno pa se pripravljajo tudi na promocijsko turnejo.

Ljubljansko emo/screamo zasedbo z imenom Unfinished sestavlja pet mladih fantov: Matija (vokali), Simon (kitara), Jure (ritem kitara), Nejc (bas) in Jan (bobni). Čeprav še niso tako znani, imajo za sabo že kar nekaj nastopov. Pred kratkim so posneli tudi prvi demo. Pesmi so emocionalno nabite in pomešane s kričanjem, kar je značilno za njihovo zvrst glasbe.

Organizacija: Menza pri koritu.

facebooktwitter