PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
Sobota, 11. 5. 2013, ob 22:00
Punk pri koritu: Arrested Denial (Nemčija), The Homebreakers (Italija), Radiostorm (Slovenija)

Po spomladanskem premoru se vrača ciklus Punk pri koritu. Tokrat bodo za žur poskrbeli nemški Arrested Denial, italijanski The Homebreakers in domačini Radiostorm.

Arrested Denial je punk-rock kvartet iz Hamburga, ki na vzhodnoevropski turneji predstavlja svoj drugi album, Our Best Record So Far. Odlikujejo jih preprosti, melodični kitarski riffi in energičen ritem, ki se simpatično meša z rahlo hripavim vokalom. V svojih pesmih opisujejo vsakdanje situacije življenja na ulici in so promotorji DIY ustvarjanja. V Nemčiji so oder delili že z mnogimi velikimi skupinami nemške punk scene, med drugim tudi z Radio Dead Ones, ki so se pred leti ustavili tudi v Menzi pri koritu.

Povezave:
facebook.com/arresteddenial
reverbnation.com/arresteddenial
myspace.com/arresteddenial
soundcloud.com/sascha151

Kaj dobimo, če zmešamo velikane, kot so Motörhead, The Ramones in AC/DC? Dobimo štiričlansko italijansko rock’n’roll zasedbo The Homebreakers, ki stavi predvsem na energičnost, hitre ritme in brezkompromisen tempo igranja.

Povezave:
myspace.com/thehomebreakers
facebook.com/pages/The-Homebreakers
reverbnation.com/thehomebreakers

Domači predstavniki so tokrat Radiostorm, ki so se ravnokar vrnili z uspešne turneje po Angliji in bodo polni entuziazma poskrbeli za razmetavanje in stage-dive.

Povezave:
facebook.com/pages/RADIOSTORM

Vstopnina: 4 €.
Organizator: Sizifova buča.

facebooktwitter