PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
Torek, 1. 1. 2013, ob 21:00
Carina, Bütli, Sensimilia, N. S. B. (Slovenija)

Nadaljujemo, kaj bi drugega, kar pomeni, da zabava za 1. 1. tudi letos bo. Prizorišče je isto: Menza pri Koritu na Metelkovi. Poleg tradicionalnih gostiteljev torej nas Carinikov, se vam bodo predstavile še tri zasedbe.

Bütli so punki zasedba, ki izhaja iz Time Arta v Zupančičevi jami, bržkone najtrdnejše r’n’r postojanke v mestu. Za staro bratovščino gre torej.

Sensimilia je bend Petkovška juniorja, gre pa za obetavno zasedbo nekolikanj mlajših fantov v vzponu, ki proizvajajo sodoben zvok. Za nameček se bo predstavil še bivši Buldog Maček, s svojo novo skupino N. S. B. (Nesebat), v kateri se je zbrala blago all-stars zasedba muzikantov in drugih pripadajočih osebkov.

Letošnji večer bo torej strogo intimističen, sestavljen na podlagi delovanja prastarih in javnosti skrajno netransparentnih omrežij, utemeljenih celo na nepotističnih povezavah. Ravno zato pa tudi računamo, da boste spoštovani obiskovalci nadvse resno vzeli dejstvo, da zavoljo rekordnega števila skupin večer začenjamo uro prej, torej ob 21.00 !!!.

Facebook: Carina, Bütli, Sensimilia, NeSeBat

Povezave:
myspace.com/carinaslovenija
myspace.com/butli
myspace.com/sensimiliaband
soundcloud.com/nesebat

Vstopnina: 5 €.
Organizacija: Menza pri koritu.

______________

Posnetek N. S. B. iz Menze pri koritu:

facebooktwitter