PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
PRI KORITU SMO ENGLISH INFO PROGRAM MLADINSKI CENTER ARHIV
Ponedeljek, 25. 6. 2012, ob 13:00
Poletne kreAktivnosti: delavnica animacije

V sklopu delavnic za mlade, ki jih organiziramo v Mladinskem centru Menza pri koritu, z veseljem najavljamo delavnico animacije, ki jo bo vodila medijska umetnica Leigh San Juan.

Datum: 25.–29. junij 2012, vsak dan od 13.00 do 17.00
Lokacija: Klub SOT 24,5 (modra stavba pri vhodu z Masarykove)

Delavnice so brezplačne, na njih pa ste dobrodošli vsi, ki vas zanimajo animacija, fotografija in vizualni mediji, in ste stari od 13 do 30 let. Posebne predhodne izkušnje niso potrebne.

Udeleženci lahko prinesejo lastne fotoaparate in prenosne računalnike, vendar si bodo lahko opremo brezplačno izposodili tudi na delavnici.

Udeleženci bodo ustvarili videospot na vnaprej izbrano skladbo. Uporabljali bodo različne tehnike in se učili, kako načrtovati animirano delo in narediti storyboard . Delo bo potekalo v skupini.

Leigh San Juan (Irska) je leta 2008 diplomirala iz fine art media v Dublinu. Kot medijska umetnica dela na področju videa, slikarstva, animacije in inštalacij. Video inštalacije je razstavljala v galerijah in na festivalih na Irskem in v Sloveniji.

“Rainbow Birds”, 2009

Prijave: mladamenza@gmail.com (predmet: Delavnica animacije)
Organizacija: Kud Mreža in MC Menza pri koritu

___________________

Krožečni Dan (Glasbo: “Let” Najoua, SLO) from KUD Mreža on Vimeo.

Animacija Krožeči dan je rezultat delavnice animacije, ki jo je v okviru Poletnih Kreaktivnosti 2012 vodila irska umetnica Leigh San Juan. Glasba: Let Najoua (Samo Kutin in Ana Kravanja.)

facebooktwitter